top of page
hajvágó tanfolyam_fodrász továbbképzés_hajhosszabbítás

Ugye Ön is elképzelte már, hogy egyik pillanatról a másikra gyönyörű hosszú hajkoronája lesz, amiből a legkülönfélébb frizurákat fésülheti. Sajnos kevés nőnek adatik meg a természetesen dús és hosszú hajkorona, azonban a legújabb hajhosszabbító eljárás segítségével senkinek sem kell lemondania a vágyott fürtökről

Szabados Iréne, a rövid hajak szakértője tudja, hogy a megfelelő eszköz nélkül, lehetetlen a tökéletes eredmény. A Fodrász Továbbképzés tanfolyamain is oktatott, alapos és finom technikán alapuló ABC mátrix rendszerre épülő vágásokhoz elengedhetetlen a megfelelő olló használata.

hajvágó tanfolyam_fodrász továbbképzés_kiepe ollók

Magától értetődőek tartjuk, hogy ollónk mindig kéznél van, és jól szolgál: kézbe vesszük, dolgozunk vele, letesszük, és nem gondolunk többet rá. Pedig az ollónk a legfontosabb szerszámunk, de mégis kevés figyelmet fordítunk arra, hogy tökéletes állapotban legyen

Még a legtökéletesebb vágást, szárítást is tönkre tudja tenni, ha korpásodik a fejbőrünk, hiszen valljuk be, esztétikusnak ez semmiképp sem nevezhető.  Szeretne elfelejtkezni a zavaró korpáiról? A napi hajmosás még akár ronthat is a helyzeten, ezért mindenképp tartós megoldásra van szükség.

Ennél egyszerűbben nem is tehetnéd meg!
Online step by step videói sorozatunkon keresztül otthonról is megtanulhatsz jó néhány fortélyt!

hajvágó tanfolyam_fodrász továbbképzés

Kellenek új ötletek? Nincs időd, de szívesen képeznéd magad? Vagy csak szeretnél jobb és sikeresebb fodrász lenni? Iratkozz fel Szabados Iréne ingyenes step by step jellegű online továbbképzésére.

hajvágó tanfolyam_fodrász továbbképzés_ollók
hajvágó tanfolyam_fodrász továbbképzés_korpa tanácsadás
hajvágó tanfolyam_fodrász továbbképzés
legjobb hajvágótanfolyam, legjobb fodrásztovábbképzés

Mi is az az Intercoiffure ?

Guillaume Guglielmi 1925 alapította meg a kezdetben csak női fodrászokat egységbe tömörítő szervezetet, az Intercoiffure-t.

A világ első magas színvonalú fodrász szövetsége az Intercoiffure, ma már több mint 50 országban 5000 fodrász szalon összefogásával irányítja a frizura divatot.

bottom of page