top of page

ELŐFIZETÉSES FÉRFI HAJVÁGÓ VIDEÓK

Miből áll a vágótechnika rendszere?

"A": egyenes

"B": fokozatos

"C": réteges

Hogyan használhatod?

Lépések a videó hozzáféréséhez:

1. Itt meg tudod nézni a csatornán jelenleg elérhető hajvágásokat, ezeknek a videóknak egy 1-2 perces betekintőjét, hogy miről is fogsz tanulni.

Férfi:
- A4 szabásminta rövid
- B4 szabásminta alávágott
-
2. A csatornákon egyesével tudsz hozzáférést vásárolni az egyes videókhoz. Egy videó ára 2 000 Ft, melyért a vásárlástól számított 72 órán (3 napon) keresztül lesz hozzáférésed az adott videóhoz.

3.  Az egyes videóknál a jobb felső sarokban található "Bérleti díj: 2 000 Ft" gombra kattintva, vagy a betekintők végén, szintén erre a feliratra kattintva tudsz 72 órára (3 napra) előfizetni.

4. Az előfizetés megvásárlásához bejelentkezésre van szükség. Miután kész vagy az egyszerű regisztrációval, már tudsz is PayPalon keresztül fizetni.
A PayPal az internetes fizetést teszi biztonságossá, és bármilyen valutával tudsz fizetni. (Tehát a külföldön élsz, az adott pénznemmel is.)

5. A PayPal rendszeren keresztül biztonságosan tudsz fizetni. Ha nincs PayPal fiókod, regisztrálj, erről részletesen itt olvashatsz: https://www.paypal.com/hu

6. Fizetés után máris nézheted a videót, a fizetéstől számított 72 órán  belül, ahányszor szeretnéd, mobiltelefonról és asztali számítógépről egyaránt!

Kérdésed van a foglalkozással kapcsolatban?

+36 30 94 98 002

bottom of page